MYŚLENIE STRATEGICZNE PRZEKONUJĄCE ROZWIĄZANIA

Kontakt

Klaar om uw zakelijke marketing te veranderen?

Boek Discovery Call!

Wij kunnen u veel voordelen bieden, waarvan u zeker zult profiteren.

    Digitale Marketing is de noodzaak van de tijd. Als u een student, werkende professional, ondernemer of zakenman bent, moet u weten hoe u het bedrijf kunt laten groeien of hoe u uw carrière kunt creëren in de snelst groeiende industrie ter wereld.

    Nee. Het enige wat nodig is, is liefde voor internet en kennis van het Engels. Als je techno-savvy persoon dan zul je graag werken op dit gebied.

    De modules van de cursus zijn ontworpen door de industrie-experts die praktiserende professionals zijn. De cursusmodules worden van tijd tot tijd bijgewerkt om gelijke tred te houden met het veranderende scenario van de verschillende platforms.

    Daar zijn vele redenen voor. De hoofdtrainer van Commerce out Service heeft ruime ervaring op dit gebied en heeft tot op heden meer dan 5.000 mensen getraind. Wij zijn ook een adviesbureau en zijn dus goed op de hoogte van de veranderingen en updates in de sector.

    Natuurlijk! Als u een eigen bedrijf heeft dan oefent u tijdens de cursusperiode op uw platforms. Geselecteerde cursisten werken met ons team van experts op ons kantoor aan live projecten van onze klanten voor extra 2 maanden na afronding van de cursus.